Yerba mate din mers

2023-03-01
Yerba mate din mers

După cum se potrivește pasionaților băutori de yerba, cu siguranță vă place să sorbiti yerba în multe situații - la școală, la serviciu, la plimbare sau în timpul unei călătorii mai lungi. Nu doar dimineața, în propria bucătărie, unde puteți pregăti confortabil legendara bere indiană Guarani și o puteți bea acasă. Cum să bei confortabil yerba în afara casei? Vezi ideile noastre!

Yerba mate oricând, oriunde!

Yerba mate te face fericit în orice moment al zilei, dar să iei cu tine întregul kit de preparare peste tot este foarte greoi. Imaginați-vă singur. Îți faci o valiză pentru o vacanță sau un rucsac mic pentru o excursie de o zi la munte. Ai nevoie de matero, o bombilla, o cutie de yerba și poate două-trei arome diferite deodată, ca să nu te plictisești... Unde mai pot încăpea restul bagajelor necesare? Și cum să prepari yerba fără acces la apă fierbinte? Atâtea întrebări, atât de puține răspunsuri. Din fericire, avem o soluție pentru asta! Dacă plecați într-o călătorie - o drumeție, o excursie cu bicicleta sau o călătorie mai lungă cu mașina sau trenul, sau vă întrebați cum să beți yerba mate confortabil la școală, la serviciu, la sală sau într-un cort - asigurați-vă că Consultați recenzia noastră cuprinzătoare a baloanelor termos și a vaselor pentru a bea yerba mate din mers!

Temperatura perfectă pentru mai mult timp. Cum funcționează?

Înainte de a intra în chestiuni, să începem cu o mică lecție de fizică. Te-ai întrebat vreodată cum se întâmplă ca ceaiul sau yerba mate dintr-un termos să își mențină temperatura chiar și pentru câteva ore? Întregul secret constă în designul special al vasului termic, adică așa-numitul vid tehnic. Vasul, a cărui sarcină este să mențină temperatura substanței conținute în el, este construit din doi pereți, între care se creează un spațiu strâns, din care este pompat aer. În acest fel, se creează o presiune foarte scăzută și conductivitatea termică dintre conținutul vasului și împrejurimile acestuia este limitată - cu cât presiunea în vid este mai mică, cu atât izolarea termică este mai bună.

Yerba mate departe de casă? De ce nu!

Yerba mate este un companion excelent de călătorie pentru mici și mari. Mergi la o plimbare? Pregătește yerba acasă și ia matero în mână! Ai de gând să călătorești cu mașina? Conducerea unei mașini și ținerea unui vas de yerba se poate dovedi a fi puțin mai supărătoare, așa că merită să obțineți o tărtăcuță Drive special profilată, al cărei diametru (7 cm) se potrivește cu majoritatea suporturilor standard pentru mașini. Vă pasă să mențineți temperatura infurii mai mult timp? Există mai multe soluții aici - vedeți singur.

Căni termice

In oferta magazinului nostru vei gasi doua tipuri de vase termice pentru yerba mate. Ambele sunt realizate din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, în tehnologie cu perete dublu, care asigură o bună izolare termică. Ele diferă în unele detalii importante. Primul vas, TermoMate, seamănă cu un matero tradițional din lemn de palo santo. Reține aproximativ 190 ml de infuzie, se potrivește perfect în mână și arată grozav. Versiunea sa îmbunătățită este TermoLid, care este echipată suplimentar cu un capac cu etanșare și o nișă pentru o bombilla, datorită căruia transportul infuziei este și mai confortabil. Al doilea vas este, de asemenea, mult mai mare - conține până la 350 ml de infuzie și se va potrivi în majoritatea suporturilor auto (diametrul său este de 8 cm). Dezavantajul acestui tip de vase este ca pot fi transportate doar in pozitie verticala.

Termouri de yerba mate

Termosele sunt soluția pentru călătorii mai lungi. In magazinul nostru veti gasi mai multe tipuri - mai mici si mai mari, realizate din diverse materiale si utile in diverse situatii:

  • Cel mai simplu dispozitiv este un termos de sticlă cu infuzor - Mate to Go. Similar cu celulele termice menționate anterior, acesta este format din doi pereți, între care s-a creat un vid. Cu toate acestea, pereții nu sunt de oțel, ci de sticlă. În interiorul termosului există un infuzor, în care trebuie doar să turnați ierburile, să turnați apă într-un rezervor mare și este gata! Deși sticla nu izolează temperatura la fel de bine ca oțelul inoxidabil, avantajul unui termos din sticlă este că este transparent, ceea ce vă permite să vedeți procesul eficient de preparare a yerba mate. Termosul nostru de sticlă pentru ceai și yerba mate este destul de mic - poate conține aproximativ 300 ml de infuzie. Un termos de sticlă este o opțiune excelentă pentru școală sau serviciu.
  • Pentru cei care prețuiesc designul original mai degrabă decât funcționalitate, recomandăm infuzorul cu cană termică cu modele de stea disponibil în magazinul nostru, care are o triplă funcție: un infuzor, o cană și un termos cu strecurătoare pentru ceai și yerba mate în același timp. timp! La fel ca un termos de sticlă, vasul este echipat cu un infuzor din oțel - o sită în care puteți turna yerba. Diferența constă în materialul de fabricație (oțel inoxidabil), capacitatea (aproximativ 350 ml) și capacul cu dop automat, care vă permite să turnați în mod convenabil băutura într-o ceașcă.
  • Confortul de utilizare și designul elegant combină un termos modern de marca Cebador, ceea ce face mai ușor controlul temperaturii apei pentru yerba mate. Este echipat cu un display LED care arata temperatura actuala a apei sau a infuziei din interiorul acesteia. În plus, termosul este echipat cu o sită din oțel inoxidabil, datorită căreia yerba mate poate fi preparată direct în vas și savurați o infuzie delicioasă fără zaț de cafea!
  • Un termos mare Largoinox este un accesoriu perfect pentru prepararea si bautura yerba mate in conditii extreme – in cort, la munte sau in timpul unei vacante mai lungi. Largoinox se caracterizează printr-o construcție solidă, design elegant și confort de utilizare în orice situație! Acest termos yerba mate poate reține până la 1L de apă și menține temperatura până la 12 ore. Este echipat cu un mâner practic, un muștiuc și o cupă confortabile și un dop strâns care previne scurgerea. Acesta este un gadget obligatoriu pentru fiecare partener de călătorie!
  • În magazinul nostru va fi și ceva pentru adevărații iubitori ai tradiției - termosuri mari și stilate Pozo de Agua. Nu fi surprins de aspectul original al acestor gadget-uri - termos similare sunt populare în Paraguay, unde vederea unui mateist nativ cu un recipient de apă bombat sub braț sau atârnat peste umăr este ceva complet obișnuit. Ceea ce distinge acest gadget de altele disponibile în magazinul nostru este calitatea înaltă a manoperei. Fiecare termos Pozo de Agua este cusut manual de meșteri paraguayeni, tapițat cu imitație de piele și decorat cu un model original. Accesoriul este foarte incapator (aproximativ 2,5L) si dotat cu pompa comoda, suport pentru o bombilla si matero (setul include si un vas) si curea pentru transport usor.

Yerbomos - o soluție practică

În sfârșit, cireașa de pe tort - un accesoriu care combină funcționalitatea tuturor gadgeturilor necesare pregătirii și băutării confortabile a yerba mate: Yerbomos! Pe lângă faptul că îmbină funcția de matero, bombilla și termos în același timp, cel mai mare avantaj al său este ușurința în utilizare. Doar turnați apă într-un recipient mare, turnați planta într-un recipient mai mic, închideți capacul cu tubul și este gata! Designul inovator înseamnă că prin tragerea infuziei prin bombilla, recipientul cu plantă este umplut automat cu apă proaspătă, iar yerba mate este preparată în mod regulat. Yerbomos a devenit rapid popular printre mateiști. Pe care să o aleg? Mai multe versiuni ale acestuia au trecut prin magazinul nostru și după multe teste, vă putem recomanda cea mai recentă ediție, adică Yerbomos 5.0, cu conștiința curată - este strâns, confortabil și arată grozav. Black Yerbomos 5.0 este bestsellerul nostru absolut! Are 650 ml de infuzie, se potrivește în suportul din mașină și funcționează impecabil. Iti recomandam!

Recomandat

CBSe Energia Guarana 0.5kg

CBSe Energia Guarana 0.5kg

29,77 RON inclusiv TVA/1buc.Preț normal: 33,08 RON inclusiv TVA/1buc.-10%(59,54 RON / kg inclusiv TVA)
Yerba Verde Mate Verde Limon 0,5kg

Yerba Verde Mate Verde Limon 0,5kg

35,77 RON inclusiv TVA/1buc.(71,54 RON / kg inclusiv TVA)
Yerba Verde Mate Green Energia 0,5kg

Yerba Verde Mate Green Energia 0,5kg

35,77 RON inclusiv TVA/1buc.(71,54 RON / kg inclusiv TVA)
Yaguar Guarana Energia 0,5kg

Yaguar Guarana Energia 0,5kg

43,77 RON inclusiv TVA/1buc.(87,54 RON / kg inclusiv TVA)
pixel